Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

På veien til Sørli falt et hjul av på den ene bilen noe som gjorde at en to timers kjøretur ble til fire. Da vi endelig var fremme var det bare å kapre seg et rom mens det ble laget kveldsmat. 
Resten av kvelden ble brukt på å slappe av og bare nyte livet på ”fjellet!”

Sola skinner og det er lørdag morgen, frokosten ble spist ute. Deretter var det klart for natursti. Det ble delt inn i 4 lag, men aller først en liten militær oppstilling med litt øvelser og marsjering.
Da kunne endelig naturstien starte. Underveis ble jentene utfordret på både sin fysiske styrke og sin hjernekapasitet.

Etter et par timer med svette og tårer ventet den deilige innsjøen på oss. Perfekt vær for bading, kano kjøring og ikke minst pølse grilling!  Etter noen fantastiske timer og mange solbrente kropper var det bare å finne frem pysjamasen, får nå var det nemlig klart for pysjamasparty. Taco, smågodt, popcorn, gele tog og underholdning. Mye latter, lek og moro. Lsngt ute på kvelden etter masse morro gikk vi ned til vannet igjen, tente bål og grillet ”S’mores”. 

Søndag morgen var det klart for avreise, men først en liten dukkert! 

Takk for en fantastisk helg!