Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Tiden var kommet for ak-turen alle hadde sett frem til. Mange spente barn opp på Dal Gård, klare for å dra til Fjorda, en 3 timers kjøretur nordover, i nærheten av vassfaret. Etter en lang kjøretur kom vi frem til Vestland Kanoutleie, der vi leide 8 kanoer og en transport jolle med el-motor. Derifra padlet vi inn i solnedgangen.

Været kunne ikke blitt bedre. Kanoene speilet seg i vannet og gled innover Fjorda. Etter en times padling fant vi et egnet sted å campe. Etter å ha slått opp teltene og rigget til et leirbål ble det en lang kveld med mye trivsel, lek og moro. Da klokken nærmet seg midnatt, var ungene utslitt og max klare for en god natts søvn.

Etter en god natts søvn og etter at alle morgenfugler og syvsovere hadde fått i seg frokost dro vi ut på kanoekspedisjon. Fjorda er en fantastisk og idyllisk innsjø med mange flotte øyer som bare må utforskes. Etter middag gjorde barna det de ønsket, alt fra kortspill til blinkskyting med luftgevær til enda mer kanopadling. Utover kvelden samlet vi oss rundt leirbålet med god mat og drikke etterfulgt av spøkelseshistorier og andre innslag som beatbox sangdiktning etc.

Hjemreisedagen var kommet. Etter to dager i villmarken var det mange som var klare for å komme hjem til a mor.

Etter å ha levert tilbake kanoene gjenstod kjøreturen hjemover. Mange slitne smågutter sovnet