Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Fredag 21.10 møtte 65 blide og forventningsfulle barn i alderen 7-12 år opp på Dal gård. Foran oss ventet 4 timers biltur. Turens destinasjon Torsteinslotta - med sitt fantastiske spaanlegg og store grønne friluftsområder gjorde at kjøreturen gikk nærmest ubemerket hen i påvendte av hva som ventet oss. 

Langs de siste hundre meterne ved Torsteinslotta lyste det opp med fakler og utenfor sto det gnistrende bålpanner som hilste oss velkommen frem. Etter å ha kommet på plass med bagasje, bar det opp i storstua hvor det ble servert kveldsmat. Spa-anlegget nede ved elva ble flittig benyttet, og i storstua var det liv til ut i de tidlige nattetimer. 

Lørdag morgen våknet vi opp til sesongens første snøfall. Store mengdene var det ikke, men det la et hvitt lag over de grønne slettene. Etter frokost var det klart for et av turens høydepunkter – natursti. Alle aldre spredt på 6 forskjellige grupper samarbeidet fantastisk seg imellom. 

Det ble servert lunsj før alle fikk utfolde seg fritt på de store områdene. Vi hadde en samling hvor vi hørte om Daniel i løvehulen. Deretter ble det dekket til fest og middag. Denne kvelden hadde vi karneval og det manglet ikke på fantasi når det gjelder antrekk. Taco – med noe for enhver smak – ble servert, og utover kvelden hadde vi felles konkurranser, prisutdelinger og leker. Dessert med is, potetgull, brus og godteri sto ikke lenge uberørt på bordene. Noen valgte å gå fakkeltog rundt på de vinterkledde gårdsveiene. 

Søndag spiste vi frokost etter en god natt søvn, og pakket ut i bilene, før vi begynte på hjemreisa. Vel hjemme, og like blide og fornøyde som da vi dro. Tusen takk for en fantastisk helg!