Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

 

En kald vinterdag i mars var det klart for årets AK tur. Turen gikk til Torsteinslåtta i Gol.


Fredag ettermiddag reiste 100 forventningsfulle AK-barn og ledere opp til fjells for en skikkelig festhelg på Torsteinslåtta. Da vi nærmet oss kunne vi se fakler langs veikanten og lys i Syverstugo. Til kveldsmat fikk vi servert varm tomatsuppe med makaroni som ble godt likt av både store og små. 

Lørdag morgen  var det klart for en litt annerledes natursti. Det var nemlig sendt bud fra selveste kongen som søkte hjelp fra Torsteinslåtta for å fullføre et viktig oppdrag. Barna ble delt inn i 10 kompanier som skulle kjempe om plassen til å bli kongens kompani nr.1 og samtidig redde Norge fra fienden som sakte men sikkert kom over grensa for å overta vårt fedreland!  Etter tre timer med spennende utfordringer, aktiviteter og oppdrag ble det servert pølser og saft ute i det fine vinterværet.

Etter badstue og fri lek var det klart for middag, etterfulgt av en kort samling hvor vi fikk høre om takknemlighet. Vi hørte også om hva som er det motsatte av takknemlighet - Det å ha krav til mennesker rundt seg. Vi hørte at hvis man er takknemlig blir man også glad og fornøyd selv. Etter samlingen var det tid for fest. Alle løp for å skifte til cowboy eller indianer kostyme. Det ble konkurranser, sang og musikk, leker og kåringer. Etter en lang og morsom kveld ble etter hvert både store og små klare for en god natt søvn. 

Søndag var det tid for hjemreise, vi spiste en lang og god søndags frokost før vi pakket og vasket oss ut. Det ble vafler og mimring i lunsjtider, før vi alle satt klare i bilene på vei hjem med en tanke om at vi alle sammen skulle stoppe på MC’n på veien. Etter 4 timers kjøretur var vi alle vel hjemme på Dal Gård fulle av minner og fornøyelser som vil være i både store og små for resten av livet!:) 

Tusen takk for en helt fantastisk helg!