Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

8 november var det duket klart for årets høydepunkt, nemlig AK tur.

Fredag kveld ankom vi Torsteinslåtta i Gol. Langs veikanten kunne vi se fakler og bålpanner lyse opp den mørke kvelden. Det ble servert varm suppe til kveldsmat.

Lørdag sto 80 forvetningsfulle barn opp til frokost og gledet seg til dagens oppdrag. "The quest". Det ble funnnet et gammelt brev skrevet at Syver Torsteinslotta, hvor barna ble bedt om å finne skatten Syver gjemte på stedet. Denne skatten kunne bare bli åpenet av den som var verdig til det. Så barna ble delt i grupper for å finne skatten, de måtte hjelpe mennesker på veien for å gjøre seg verdig til å åpne skatten. Etter mange timers leting og oppdrag var det klart for grilling ute.

Deretter ble det noen ledige timer for å benytte seg av badstue, tegning og spill. Senere på kvelden ble det servert taco til middag. Etter dette var det tid for en kort samling hvor vi fikk høre om "Guds rike hører barna til og jeg er regnet med!". Etter dette var det fortsatt en del på programmet, blant annet underholdning, leker, dessert og åpning av skatten. Etter en lang og morsom kveld ble de fleste klare for en god natt søvn.

Søndag var det tid for hjemreise, vi spiste en lang og god søndags frokost før vi pakket oss ut. Det ble servert sveler rett før avreise. Etter en time kjøring ble det et stopp på Mc Donalds for å spise lunsj. Deretter forsatte vi på hjemveien.

Tusen takk for en fantastisk bra helg!